Advies en maatwerk op het gebied van horen en verstaan

Een nieuw jaar, nieuwe stappen en… een nieuwe voordeur!

6 januari 2022
Ondertekening huurcontract nieuw kantoor in Leusden

Bij de start van 2022 wensen wij al onze relaties via deze weg graag een bruisend, uitdagend en vooral gezond nieuw jaar toe. Voor ons als Adviesbureau PlanPlan wordt het een jaar met een hoop nieuwe stappen, waar we graag wat meer over vertellen.

Niet iedereen is bekend met de historie van Adviesbureau PlanPlan, daarom lieten we jullie vorig jaar al even uitgebreid achter onze voordeur kijken. Maar laat het nu juist deze voordeur zijn die we gaan verwisselen in 2022.

 

Verhuizing

Al bijna 14 jaar werken we met veel plezier op deze mooie plek aan de Hendrik van Viandenstraat in Amersfoort. Door onze groei in de afgelopen jaren, de komst van Jason en de groei van het aantal projecten is het pand simpelweg te krap geworden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe passende ruimte, een ruimte waar we verder kunnen groeien en waar ook plek is voor nog meer gepassioneerde medewerkers.

Een blik achter de voordeur van Adviesbureau PlanPlan

 

Leusden

Wees gerust: we verhuizen nog geen 5 kilometer, al verlaten we daarbij wel het mooie Amersfoort. Vanaf het begin van de zomer werken we vanuit Leusden! Hier tekenden we eind december 2021 het huurcontract voor de komende jaren.

Ondertekening huurcontract nieuw kantoor in Leusden

 

Op maat

De komende tijd wordt het pand van binnen volledig gerenoveerd en passend gemaakt naar onze wensen en eisen. Maatwerk dus! Precies wat wij ook zo graag aanleveren. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt.

Werkzaamheden nieuw kantoor Leusden

 

Meewerken?

Om te blijven groeien en ontwikkelen zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Heb jij affiniteit met slechthorendheid? Met geluidstechniek en elektronica? Vind je het een uitdaging om mee te denken over passende oplossingen voor duurzame inzetbaarheid van slechthorenden op het werk? Wil je je audiologie-kennis op een andere manier inzetten? Kortom: zou je de mogelijkheden omtrent werken bij Adviesbureau PlanPlan eens met ons willen bespreken? We maken graag tijd voor een persoonlijke kennismaking! Mail gerust naar andrea.berkelder@planplanadvies.nl

 

Welkom!

Onze exacte verhuisdatum is nog niet bekend, maar zeker is dat we na de zomervakantie in ons nieuwe pand werken. Als Corona het toelaat organiseren we graag een feestelijke opening op vrijdagmiddag 2 september. Of, hoe en op welke manier we dit zullen invullen laten we de komende maanden aan je weten. Reserveer je in ieder geval deze datum alvast in jouw agenda?