Advies en maatwerk op het gebied van horen en verstaan

Maak kennis met Jason Dirkx

5 november 2021
Jason Dirkx medewerker Adviesbureau PlanPlan

Begin 2000 richtten Guido Goedhart en Andrea Berkelder Adviesbureau PlanPlan op. Ervoor zorgen dat slechthorenden minder inspanning hoeven te leveren om goed te kunnen functioneren, is de kern van hun werkzaamheden. Maar dat ze dit niet enkel samen uitvoeren, is nog niet iedereen bekend. Sinds 2018 is Jason Dirkx een waardevolle ondersteuner in de productie, ontwikkeling en installatie van hooroplossingen voor doven en slechthorenden.

 

Stapsgewijs inwerken

Jason start: “Ik werk inmiddels zo’n vier jaar voor Guido en Andrea. We leerden elkaar kennen toen ik op zoek was naar een nieuwe baan en mij meer wilde richten op de wereld rondom geluid en elektronica. Destijds was ik vooral in mijn vrije tijd met geluid en elektronica bezig, maar het liefste wilde ik hier mijn werk van maken. Op het moment dat ik contact opnam met Guido en Andrea, bleek dat zij ook op zoek waren naar iemand die hen kon ondersteunen. We maakten een afspraak en het klikte meteen”.

Adviesbureau PlanPlan biedt professioneel advies en maatwerkoplossingen. Haar ruime ervaring van meer dan 20 jaar is niet van de één op andere dag overgebracht aan een nieuwe medewerker. “In het begin startte ik vooral met het solderen van printplaten. Ook kleine elektronica en hoorsystemen stelde ik samen. Gaandeweg leerde ik stap voor stap steeds meer over de werkwijze van Guido en alle bijbehorende technieken. Bovendien nam en neemt hij uitgebreid de tijd om mij veel bij te leren. Hij betrekt mij bij technische uitdagingen en vraagt om mijn mening”, legt Jason uit.

 

Continue ontwikkeling

Nieuwe oplossingen ontwikkelen, is hetgeen Jason het liefste doet. Daarnaast is hij graag op pad om – in samenwerking met Guido – hooroplossingen op locatie te installeren. “We verdelen de taken, maar doen ook vergelijkbare dingen. We kunnen elkaars taken uitwisselen, al zijn er nog een aantal punten waar Guido meer ervaring mee heeft. Dat zal ook altijd wel zo blijven, schat ik in”. Hij vervolgt: “Als er voldoende tijd is, legt Guido mij ook op locatie geregeld iets nieuws uit. Zo blijf ik mijzelf ontwikkelen, maar kan ik in het vervolg ook weer iets extra’s oppakken”.

Maak kennis met Jason Dirkx

 

Afwisselende werkzaamheden

De afwisseling en veelzijdigheid in zijn werkzaamheden, is voor Jason een fijne bijkomstigheid. Jason: “Als ik één ding uit mijn takenpakket zou moeten kiezen, vind ik ontwikkeling het leukste om te doen. Daar leer ik veel nieuwe dingen. Ik blijf mijzelf graag uitdagen. Zowel op het werk, als in mijn hobby. Dat die twee zo met elkaar in verbinding staan heeft alleen maar positieve gevolgen overigens. Datgene wat ik mijzelf aanleer, kan ik op beide vlakken goed gebruiken”.

“Ik ben heel dankbaar dat ik hier kan doen waar ik goed in ben. Dat ik de tijd krijg om de hooroplossingen zo te ontwikkelen, zoals ik voor ogen heb. Dat Guido en Andrea dat waarderen, dat ik er samen met hen over kan sparren en dat ze mijn mening serieus nemen, is voor mij heel belangrijk!”, sluit Jason af.

Jasons passie voor techniek zorgt ervoor dat Adviesbureau PlanPlan de kwaliteit kan bieden waar zij om bekend staat. Ben jij ook een techniek liefhebber en lijkt het je leuk om de mogelijkheden omtrent werken bij Adviesbureau PlanPlan eens met ons te bespreken? We maken graag tijd voor een persoonlijke kennismaking! Laat ons dus gerust wat van je horen.

Dit artikel is geschreven door onze communicatiepartner Anouk Mandemaker