Advies en maatwerk op het gebied van horen en verstaan

Werkplekoplossingen voor doven en slechthorenden

Heeft u moeite met de dagelijkse communicatie met collega’s, klanten, leerlingen of patiënten? Krijgt u het gevoel dat u tijdens een overleg altijd net een stapje achter loopt? Dat u niet alles meekrijgt? En dat u soms een verkeerd antwoord geeft? Of kost communiceren u veel energie en bent u na een werkdag vaak erg moe?

 

Hooroplossingen

Wij komen graag bij u langs op uw werkplek om u te adviseren over mogelijke hooroplossingen. Door onze jarenlange ervaring met het verbeteren van de verstaanbaarheid op de werkplek van doven en slechthorenden, bieden wij hooroplossingen voor de individuele werkplek. Daarnaast helpen wij u ook graag op weg om bijvoorbeeld een vergaderruimte te voorzien van de juiste akoestische oplossingen aan de hand van praktische tips en technische hulpmiddelen.

Doordat we direct betrokken zijn bij de meest uiteenlopende arbeidssituaties, van architect tot verpleegkundige en van laborant tot leerkracht, kennen wij als geen ander de specifieke problemen op de werkplek van de dove, slechthorende of zacht sprekende.

 

Slechthorend op het werk

Wij hebben ons ultieme doel bereikt, wanneer u na een werkdag meer energie overhoudt voor andere activiteiten. Hiervoor richten wij ons op het verbeteren van de verstaanbaarheid op uw werkplek en het oplossen van hoorproblemen voor doven en slechthorenden. Waar mogelijk maken we gebruik van bestaande systemen, die wij aanvullen met onze op maat gemaakte technische toevoegingen.

Wij hebben onze mogelijke hooroplossingen opgesplitst in de verschillende branches waarin we actief zijn. Zo kunnen wij u van dienst zijn wanneer u:

 

Maatwerk

Staat geen van uw situaties hierboven vermeld? Geen zorgen! Geen slechthorende of dove is gelijk en geen werkplek is hetzelfde. Wij vinden het een mooie uitdaging om een hooroplossing op maat te creëren, daar waar standaardoplossingen niet voldoen. Bovendien benutten wij onze creativiteit graag om een maatwerk oplossing aan u te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met u aan een passend plan voor uw situatie! Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op,

Communiceren veel energie