advies en maatwerk op het gebied van horen en verstaan

Adviesbureau PlanPlan

Begin 2000 hebben wij, Guido Goedhart en Andrea Berkelder, Adviesbureau PlanPlan opgericht. Adviesbureau PlanPlan richt zich volledig op oplossingen voor de werkplek en andere projectmatige oplossingen voor doven en slechthorenden. Ook adviseren we over oplossingen voor mensen met een zachte stem.

Luisteren, horen en verstaan, daar draait het allemaal om in ons vak.

Guido

De kiem voor mijn vak is lang geleden gelegd bij de ontwikkeling van een teksttelefoon voor doven als afstudeeropdracht. De verwondering van het weer kunnen communiceren op afstand maakte destijds diepe indruk op me.
Deze verwondering en mijn fascinatie voor techniek en geluid combineer ik nu in mijn werk voor slechthorenden, doven en mensen met een zachte stem. Ik vind het steeds weer een uitdaging om standaardmiddelen aan te passen en in te zetten als oplossing-op-maat, daar waar een standaardoplossing niet (meer) voldoet.
Het mooiste aspect blijft het zien van de verwondering over het weer kunnen verstaan, ook in lastige luisteromstandigheden. Ik heb geweldig werk.

Andrea

Mijn kiem ligt in het onderwijs en communicatie. Luisteren, doorvragen en oprechte aandacht zijn mijn sterke kanten en dat komt goed van pas in mijn vak als adviseur werkplekoplossingen en coach. Ook bijt ik me graag vast om alle betrokkenen mee te krijgen. Ik vind het steeds weer boeiend om samen een traject in te gaan en bij te dragen aan een oplossing waardoor iemand zijn/haar werk weer op een prettige en ontspannen wijze kan uitvoeren en daarbij ook nog energie overhoudt voor de privézaken. Leven is immers zo veel meer dan werken alleen.